Csányi Sándor - Hogyan értsük félre a nőketCsányi Sándor - Hogyan értsük félre a nőket

Karácsonyi ajándékjegy

Az ajándékjegy a Csányi Sándor Hogyan értsük félre a nőket? című előadására érvényes,
beváltásának időtartama: 2021.12. 29. – 2022. 12. 31.

Az ajándékjeggyel a megajándékozott a Csányi Sándor Hogyan értsük félre a nőket? című előadására ingyenesen válthat 1 vagy 2 db jegyet (maximum 6 900 Ft / db értékeben).

Érvényesség ideje: 2021. 12. 29. 00:01 – 2022. 12 31. 23:59 
A fenti időtartamban bármely Hogyan értsük félre a nőket? című előadásra beválthatja kedvezményét. A 2022-es év tervezett előadásainak a listájához kattintson ide. Az elérhető előadások listája folyamatosan frissül, kérjük kísérje figyelemmel az Előadások menüpontot, valamint iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők között értesüljön az értékesítési időpontokról, új helyszínekről és egyéb kedvezményeinkről.

A beváltás részleteiről kérjük tájékozódjon a vásárlás menüpontok alatt.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog új évet kívánunk!
A Csányi Sándor Produkció csapata

Színlap

Csányi Sándor a színpadon

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka; nyolc különböző karakter, hetven percben.

Előzetes

Tájékoztató

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előadásaink a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően, védettségi igazolvány nélkül, az adott intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett látogathatók.

Kérjük minden esetben ellenőrizze az előadás helyszínéül szolgáló intézmény aktuálisan érvényben lévő intézkedéseit, melyek az itt felsorolt általános információktól eltérhetnek!

A nézőtéren és a közönségforgalmi területeken a maszk használatával kapcsolatban minden esetben alkalmazkodunk az adott intézmény vezetősége által meghatározott intézkedésekhez.

Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Elérhetőség

Ügyfélszolgálat:

H-P 10.00-14.00

Rendezvényszervezés:

Tenki Klára +36701979980
iroda@lucakapitany.com