Csányi Sándor - Hogyan értsük félre a nőketCsányi Sándor - Hogyan értsük félre a nőket

Aktuális előadások

Június 9.
19:00
Budapest
MOM Kulturális Központ
Június 24.
19:00
Szentendre
Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár
Július 5.
19:00
Budapest
MOM Kulturális Központ
Július 6.
20:30
Gödöllő
Gödöllői Királyi Kastélypark
Július 14.
20:30
Siófok
Kálmán Imre Szabadtéri Színpad
Július 15.
20:30
Eger
Márai Látogatóközpont
Július 18.
21:00
Szigliget
Várudvar
Július 27.
19:00
Budapest
MOM Kulturális Központ
Július 28.
20:30
Nyíregyháza
Rózsakert Szabadtéri Színpad

Színlap

Csányi Sándor a színpadon

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka; nyolc különböző karakter, hetven percben.

Előzetes

Tájékoztató

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előadásaink a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően, védettségi igazolvány nélkül, az adott intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett látogathatók.

Kérjük minden esetben ellenőrizze az előadás helyszínéül szolgáló intézmény aktuálisan érvényben lévő intézkedéseit, melyek az itt felsorolt általános információktól eltérhetnek!

A nézőtéren és a közönségforgalmi területeken a maszk használatával kapcsolatban minden esetben alkalmazkodunk az adott intézmény vezetősége által meghatározott intézkedésekhez.

Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Elérhetőség