Csányi Sándor - Hogyan értsük félre a nőketCsányi Sándor - Hogyan értsük félre a nőket

Szilveszteri előadás

Ünnepeljük együtt a szilvesztert az Erkel Színházban!

December 31.
17:00
Budapest
Erkel Színház

Tavaly a Hogyan értsük félre a nőket? első részének 400. előadásával köszöntöttük az újévet, most pedig a frissen bemutatott, várva várt második részt ajánljuk az alkalomra.

Nézőinket egy pohár pezsgővel várjuk, koccintsunk arra, hogy újra együtt tölthetjük az estét!

VIP jegyek

Kiemelt VIP élményt kínálunk hatfős társaságoknak, akik a páholyokban exkluzív körülmények között élvezhetik az előadást.

December 31.
17:00
Budapest
Erkel Színház

Behűtött pezsgővel és ajándékcsomaggal is kedveskedünk a páholyban helyet foglaló nézőiknek, hogy az este igazán különleges legyen!

A jegyek kizárólag egyben válthatók meg a hatfős páholyokba, így olyan társaságoknak ajánljuk ezt a lehetőséget, akik zavartalanul élveznék az előadást.

Színlap

Sziasztok, megint én vagyok az, Guszti!

Legutóbb a szülőszobán találkoztunk, ám ezúttal a munkahelyemen várlak titeket. Elhívtam tizenöt barátomat (véletlenül mindannyiunkat Gusztinak hívnak), hogy mondják el, mit gondolnak a gyereknevelésről, a házasságról és minden másról.  

Van élet a szülés után?
Meddig bírják a férfiak behúzni a hasukat, amikor egy fiatal lánnyal beszélgetnek?
Egy tízes skálán mennyit segít, ha anyuka odaköltözik hozzátok?
Meg lehet-e csalni valakit véletlenül?
Létezik-e vasárnapi ebéd húsleves, rántott hús és gyomorgörcs nélkül?
Illetve, hogy jobb ember lesz-e valaki, ha sokat mondják neki?
Gyertek! Jó lesz!

Előzetes

Tájékoztató

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előadásaink a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően, védettségi igazolvány nélkül, az adott intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett látogathatók.

Kérjük minden esetben ellenőrizze az előadás helyszínéül szolgáló intézmény aktuálisan érvényben lévő intézkedéseit, melyek az itt felsorolt általános információktól eltérhetnek!

A nézőtéren és a közönségforgalmi területeken a maszk használatával kapcsolatban minden esetben alkalmazkodunk az adott intézmény vezetősége által meghatározott intézkedésekhez.

Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Elérhetőség