Csányi Sándor - Hogyan értsük félre a nőketCsányi Sándor - Hogyan értsük félre a nőket

Nyereményjáték játékszabályzat

Luca Kapitány Kft. 2023.11.24. “Szilveszter”  c. nyereményjáték játékszabályzat és adatvédelmi tájékoztató
1. A Játék neve, Szervezője és az adatvédelem
A „Szilveszter” c. nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Luca Kapitány Kft.. (székhely 1132 Budapest, Visegrádi utca 53. 1 em. 3.; cégjegyzékszám: 01 09 075075; adószám: 10555642241) (a továbbiakban: Szervező).
A Szervező kijelenti, hogy az általa meghirdetett jelen Játék nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXXIV. tv. hatálya alá.
A Játék lebonyolításával összefüggő, annak végrehajtásával kapcsolatos egyes feladatokat az Luca Kapitány Kft. által megbízott Fükő Renáta e.v. (1123 Budapest, Kék Golyó utca 15/a) (a továbbiakban: Lebonyolító) látja el.
A Játékot a Szervező a https://www.facebook.com/csanyisandorofficial Facebook oldalon keresztül bonyolítja.
A játékos a megjelölt Facebook poszt alatti komment írásával automatikusan részt vesz a Játékban, és ezzel maradéktalanul elfogadja a jelen játékszabályzat feltételeit, beleértve az adatkezelési rendelkezéseket is. A játékos tudomásul veszi, hogy a kommentírás előtt az ő kötelessége előzetesen tájékozódni a játékszabályzat rendelkezéseiről, ennek elmulasztására kötelezettségek keletkeztetése vagy előnyök szerzése végett nem hivatkozhat. Amennyiben a játékos jelen játékszabályzatban foglalt feltételekkel nem ért egyet, vagy az abban előírt feltételeknek nem felel meg, a Játékban nem jogosult részt venni, és a Szervező jogosult az ilyen játékost saját döntése alapján a Játékból kizárni.
2. A Játékban részt vevő személyek
A Játékban részt vehet minden 18 éven felüli, internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos).
A Játékban a Luca Kapitány Kft.  vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1.§ (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.
A Játékos a Játékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a jelen játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.
Amennyiben a Játékos a játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.
A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.
A Játékosnak a következő adatokat kell megadnia: Facebook felhasználónév.
3. A Játék menete
Az a Játékos, aki a https://www.facebook.com/csanyisandorofficial címen elérhető, Játékhoz tartozóként megjelölt poszt alatt komment formájában jelzi válaszát a posztban közzétett kérdésre, az részt vesz a Játékban. A játék nyertese a 2023. december 30. 20:00 óráig legtöbb like-ot kapott komment írója. 
A Játék időtartama: a Játék 2023. november 24.  20:00 - 2023. december 30. 20:00
A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga visel. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni, ezért ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli.
Amennyiben a személyes adatok kezelése kapcsán a hozzájárulás visszavonása a Játék időtartama alatt, illetve a nyeremény átadása előtt történik, a Játékban a Játékos nem vesz részt, illetve a nyereményre való jogosultságát elveszti. A nyeremény átadását követően a Játékos nem tehet olyan nyilatkozatot, mely jelen játékszabályzatba foglalt vállalásával ellentétes.
A Játék nyereményét csak olyan Játékos nyerheti és kaphatja meg, aki a Játék időtartama alatt és a sorsolás időpontjában is még élő Facebook regisztrációval rendelkezik.
4. A sorsolás időpontja: 2023. december 30. 20:00
A Játék nyertese privát üzenetben kap értesítést. A Játékosnak az értesítéstől számított 1 munkanapon belül fel kell vennie privát Facebook üzenetben a kapcsolatot adategyeztetés, illetve a nyeremény átadási formájának egyeztetése céljából a Lebonyolítóval.
5. Nyeremény
A Szervező 1 db nyereményt (továbbiakban: Nyeremény) sorsol ki, mely 1 db 6 személyes páholy a 2023. december 31-i 17 órakor kezdődő Hogyan értsük félre a nőket? 2 szilveszteri előadására az Erkel Színházba.
A csomag értéke: 99 000 Ft
A Nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem váltható és át nem ruházható.
A nyertes nem jogosult a Nyeremény átvételére, ha:
- nem múlt el 18 éves;
- a Lebonyolító megkeresésére 1 munkanapon belül nem válaszol;
- nem lehet felvenni a nyertessel privát üzenet formájában a kapcsolatot;
- a nyertes úgy nyilatkozik, hogy a Nyereményt nem tudja, vagy nem akarja átvenni;
- egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert;
- egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon befolyásolni próbálja;
- jelen játékszabályzat bármely pontját megsérti.
A Nyeremény kisorsolására számítógépes nyilvántartás segítségével, a Facebook regisztrációkor megadott felhasználónevekből véletlenszerű sorsolással kerül sor a Lebonyolító irodájában: cím. A sorsolás során 1 db nyertes és 1 db pótnyertes kerül kisorsolásra.
6. A nyertes értesítése
A nyertessel a kapcsolatfelvétel Facebook privát üzenet formájában zajlik, amely megkeresésre 1 munkanapon belül privát Facebook üzenetben köteles visszajelezni. A Nyeremény átvételének részletei Facebook privát üzenetben kerülnek egyeztetésre. Amennyiben a nyertes az 1 munkanapon belül nem jelzi, hogy Nyereményére igényt tart és nem kezdi meg az egyeztetést annak átvételéről, úgy a Szervező jogosult a díj átadását neki megtagadni, pótnyertest hirdetni és a pótnyertest nyertességéről értesíteni.
A nyereménnyel kapcsolatos adófizetési kötelezettségnek a Luca Kapitány Kft. a hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz. A Szervező a Nyereményt a nyertessel egyeztetett módon adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a “Csányi Sándor Hivatalos” (https://www.facebook.com/csanyisandorofficial) Facebook közösségi oldalon közölje, mint a Játék nyertesét.
A nyertes jogosult a Nyereményről lemondani legkésőbb a nyereménysorsolást követő 1 munkanappal bezárólag a Szervezőnek küldött e-mailben az alábbi e-mail címre: jegy@csanyisandor.hu. Ebben az esetben Lebonyolító értesíti a pótnyertest nyertességéről.
Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a Nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.
A nyertes köteles a Lebonyolítóval együttműködni annak érdekében, hogy a Nyeremény átadására legkésőbb a kölcsönösen egyeztetett időpontban sor kerüljön. A Szervező a Nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a Nyeremény határidőn belül történő átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező, illetve Lebonyolító terhére nem róható. A Szervező a Nyeremény átvételére a határidő leteltét követően újabb lehetőséget nem tud biztosítani.
A Nyeremény utáni esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremény átadásán és esetleges adóvonzatuk kiegyenlítésén túl további kötelezettség nem terheli.
7. Egyéb rendelkezések
A nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A résztvevők a játék során a Luca Kapitány Kft. számára adják meg az adatokat, nem közvetlenül a Facebooknak.
Szervező fenntartja a játékszabályzat változtatásának jogát.
ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
A Játékban való részvétel és a Játék során megadott adatszolgáltatás önkéntes és megfelelő tájékoztatás birtokában történt.
Az adatkezelés jogalapja a Játékos önkéntes, adatkezeléshez való hozzájáruló nyilatkozata, amely a Játékban való részvétellel a jelen játékszabályzat elfogadásával egyidejűleg megtörténik.
Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a Játékban önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Szervező az alábbi adatait, az alábbi célra és jogalapon kezelje:
A Szervező a nyertes Játékos Facebook felhasználónevét, illetve annak nyertes azonosítására alkalmas részletét teszi közzé a Szervező Facebook oldalán. https://www.facebook.com/csanyisandorofficial
Adatbiztonsági intézkedések:
Az adatkezelők az adatkezelési műveleteket úgy tervezik meg és hajtják végre, hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infótörvény), valamint a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló, az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete („GDPR”) és az adatkezelésre vonatkozó más szabályok alkalmazása során biztosítsák az érintettek magánszférájának védelmét.
Az adatkezelők gondoskodnak az adatok kockázattal arányos biztonságáról, továbbá megteszik azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítják azokat az eljárási szabályokat, amelyek az Infótörvény, valamint az egyéb adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek.
Az adatkezelők az adatokat kockázattal arányos intézkedésekkel védik különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen. Ennek keretében az adatkezelők a Játékos személyes adatait jelszóval védett és/vagy titkosított adatbázisban tárolják. Az adatkezelők az adatokat a kockázattal arányos védelem keretében tűzfalakkal, Antivirus programokkal, titkosító mechanizmusokkal, tartalomszűréssel és egyéb technikai- valamint folyamat-megoldásokkal védik. Az adatvédelmi incidenseket, folyamatosan monitorozzák.
Az adatkezelők lehetőséget biztosítanak a Játékosnak arra, hogy a Játékosról nyilvántartott személyes adatok kezeléséről tájékoztatást kérjen.
A Játékos adatkezeléssel kapcsolatos jogai: kérelmezheti az adatkezelőknél
a) tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
b) személyes adatainak helyesbítését, valamint
c) személyes adatainak – a nem hozzájárulás alapján kezelt adatok kivételével – törlését vagy korlátozását.
A Játékos az adatkezeléssel kapcsolatos panaszával közvetlenül a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordulhat, melynek elérhetőségei a következők:
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf. 5
Telefon: +36 1 391 1400
Telefax: +36 1 391 1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: www.naih.hu 
A Játékos jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – a Játékos lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható. Az adatkezelők kérésre a Játékost tájékoztatják a jogorvoslat lehetőségéről és eszközeiről.
A Játékos személyes adatait a Lebonyolító oldaláról az alábbi munkaköröket betöltő személyek kezelhetik: social media manager, client service director, ceo.
Minden adatkezelő a saját adatkezelési tevékenységéért tartozik felelősséggel.
A Játékos kérelmére bármelyik adatkezelő tájékoztatást ad a Játékos által, illetve az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Az adatkezelők kötelesek a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül, közérthető formában, a Játékos kérelmére írásban megadni a tájékoztatást. A tájékoztatás ingyenes.
A tájékoztatást az adatkezelők csak a vonatkozó adatkezelési, adatvédelmi jogszabályokban meghatározott esetekben tagadhatják meg.
A megadott személyes adatok kezelői a Luca Kapitány Kft. és Fükő Renáta e.v. (1123 Budapest, Kék Golyó utca 15/a) (Lebonyolító). A Szervező a Játék sorsolásának alapjául szolgáló adatlistát a sorsolást követően haladéktalanul megsemmisíti.
A Nyeremény után a Szervező a hatályos jogszabályok szerinti adóelőleget megállapítja, levonja, és megfizeti. A Nyeremény után esetlegesen fizetendő személyi jövedelemadó megfizetéséről a Szervező tájékoztatja a nyertes Játékost, kérésre igazolást állít ki részére, amely kiállításához a szükséges adatokat (név, cím, adóazonosító jel, TAJ-szám, lakcím, születési hely-, idő, édesanyja neve) a nyertes Játékos köteles a Szervező rendelkezésére bocsátani.
Szervező a jelen játékszabályzat és a Játék menetének vagy a Játék bármely részletére kiterjedő egyoldalú változtatásának a jogát fenntartja. Amennyiben a Játék során visszaélések, vagy olyan magatartás gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékot szüneteltesse vagy megszüntesse, illetve a visszaélést elkövető személyt a Játékból kizárja. Ilyen esetben a Szervező mindennemű felelősségét kizárja.
A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Facebook oldalai technikai okokból időszakosan nem érhető(ek) el. A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősségét kizárja.
A jelen Játékra és játékszabályzatra irányadó jog a magyar jog.
Budapest, 2023. november 24.Luca Kapitány Kft.

2022 Karácsonyi ajándékjegy beváltás